12.03.2018 | Doğa Koleji

OSMANİYE KAMPÜSÜ BAŞARIYA DOYMUYOR

Osmaniye, Doğa Kolejiyle gurur duyuyor!

Doğa Koleji Osmaniye Kampüsü öğrencileri sporda başarıya doymuyor. Okul Sporları Karate Turnuvasında gençler kategorisinde mücadele eden 11. sınıf öğrencilerimizden Sıla Yaren Atmaca karate kata kategorisinde, 7. sınıf öğrencisi kardeşi Alperen Atmaca ise yıldızlar karate kumite kategorisinde Osmaniye 1'incisi oldu.

Yine okullar arası düzenlenen kick boks müsabakasında 84 kiloda yarışan Osmaniye Kampüsü Fen Lisesi öğrencilerimizden Talha Demirtaş da altın madalya ile bizleri gururlandırdı. Okul Sporları Yüzme Müsabakasında ise küçükler kategorisinde öğrencilerimizden İsmail Arda Arık 100 m serbest stil ve 200 m karışık stil kategorilerinde, Ali Mustafa Çalık ise 50 m kurbağalama stil kategorilerinde il şampiyonluğuna ulaştı.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.