URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA FİZİK ALANINDA BİR ALTIN MADALYA DA MATEMATİKTEN

13.06.2018 | Doğa Koleji

Bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması'nda Doğa'ya bir altın madalya da matematik dalında geldi.

Doğa Koleji öğrencileri başarıya doymuyor. Doğa Koleji Ünye Kampüsü 11.sınıf öğrencimiz Arzum Arslan'ın fizik kategorisinde kazandığı altın madalyadan sonra bir madalya da matematik dalından geldi. Doğa Koleji Yakacık Kampüsü 5.sınıf öğrencimiz Beren Güneşoğlu, URFODU Bilim Temelleri Yarışması'nda matematik alanında  altın madalya kazanarak gururumuzu katladı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.