9.05.2018 | Doğa Koleji

Milliyet - Gençler ile İş Dünyası Zirvede Buluştu

Doğa Kolejinin bu yıl 11'sini düzenlediği t-MBA Zirvesi'nde öğrenciler, iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya geldi.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi gerçekleştirilen zirveye, Tav Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Şener, Amgem ve Mustafa Nevzat Türkiye Genel Müdürü Güldem Berkman, Pfizer Türkiye Genel Müdürü Elif Aral ve Fina ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin katıldı. Zirvede yer alan isimler, öğrencilere teknoloji dünyasındaki değişimlerden, çağın gerekliliklerinden bahsederken, kendi iş deneyimlerini anlattılar. Zirve kapsamında öğrenciler, bir yıl boyunca yaptıkları iş projelerini de sergileme fırsatı da yakaladılar.

Zirvede konuşan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, t-MBA eğitim modeli ile geleceğin liderlerini yetiştirdiklerini, genç yaşta öğrencilere dünyayı ekonomik açıdan, yönetsel ve stratejik yorumlayabilme yetisi kazandırdıklarını belirtti. Dünyada da birinci olmanın koşulunun akademik alanda, bilimde, teknolojide, sanatta sporda çok çalışmak olduğunu kaydeden Lüle, Doğa Koleji'nin eğitim sistemiyle, ürettiği projelerle liderliğini koruduğunu vurguladı. Lüle, Doğa Koleji öğrencilerine, "Mutlu gençler olarak üretiyorsunuz, bizi de bu sayede Türkiye'de eğitimin lideriyiz" diye konuştu.