27.12.2017 | Doğa Koleji

Türkiye Gazetesi - Doğa Kolejinde %100 Burs İmkanı

Özel eğitim kurumlarından Doğa Koleji, burs imkânının 12 Ocak 2018 tarihine kadar süreceğini açıkladı.

Bursluluk sınav başvurusunun Doğa Koleji web sitesinden yapılacağını ve 12 Ocak'ta biteceğini söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle "Başanyı ödüllendirmek en önemli sorumluluklarımızdandır. Bu yıl da 4,5,6,7,8,9,10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen bursluluk sınavları ile, geçen yıllar, bu yıl ve önümüzdeki 5 yıl ile burs miktarımızı 25 milyona çıkartmayı hedefliyoruz." dedi. Verilen bilgiye göre Doğa Koleji'nden burs kazanmak için başvurular 12 Ocak tarihine kadar yapılabilecek. Sınava 13 Ocak'ta 3 seans olarak yapılacak. Bütün Doğa Koleji kampüslerinde gerçekleşecek olan sınavda başarıya göre burs oranı belirlenecek. 4 ve 5'inci sınıf öğrencilere 60 soru sorulup 100 dakika süre verilirken, 9, 10 ve 11'inci sim öğrencileri için 90 soruya 110 dakika verilecek.