“SAMSUNG GELECEĞİN MUCİTLERİ” BİLİM YARIŞMASINDA İKİNCİLİK ÖDÜLÜ DOĞA'NIN

Yaratıcı Çocuklar Derneği tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen “Samsung Geleceğin Mucitleri” bilim yarışmasında, Ataşehir 2 Doğa 6. Sınıf öğrencisi Tuana Daş, hazırladığı “Fişmatik” adlı proje ile ikincilik ödülünü almaya hak kazandı.

ETİKETLER : Samsung geleceğin mucitleri , eğitim , bilim , başarı , kids tv , halk oylaması , ikincilik , Tuana Daş , Daily Motion , proje , fişmatik , Yaratıcı Çocuklar Derneği

Türkiye genelinde 81 okulun katıldığı yarışmada ilk 10 finalist arasına giren Doğa öğrencisi; Kids TV tarafından okulumuzda yapılan proje tanıtım çekimleri ardından 29 Mart Pazar günü Kids TV ekranlarında tüm Türkiye’ye projesini sundu. 27 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Daily Motion Türkiye Video Portalı Halk Oylamasına katılan proje tüm Türkiye ve jüri üyeleri tarafından oylanarak ikinci sıraya inmeyi başardı.

Bizleri ulusal düzeyde temsil eden öğrencimizle gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.