11. t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASI ÇEKİŞMELİ BİR FİNALLE TAMAMLANDI!

Doğa Koleji’nin özgün t-MBA Eğitim Modeli kapsamında bu yıl 11.si düzenlenen t-MBA İş Projeleri Yarışmasının 10 finalisti, seçkin jüri üyeleri karşısında sunumlarını gerçekleştirdi.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , lise projeleri , lisede kariyer , iş projeleri yarışması , doğa liseleri

Doğa Koleji öğrencilerinin girişimcilik konusundaki bilincini arttırmak için gelenekselleşen t-MBA İş Projeleri Yarışmasında bu yıl da projeler arasında kıyasıya rekabet vardı. Geleceğin girişimcileri eğitim yılı boyunca geliştirdikleri iş fikirlerini alanında uzman jüri üyelerine sunarak yarıştılar.

Doğa Koleji Ataşehir 3 Kampüsü'nde gerçekleşen İş Projeleri Yarışmasında iş fikri üreten 10 finalist projenin sunumları Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Ahmet Murat Fiş, Genç Başarı Eğitim Vakfı Genel Müdürü Seçil Yıldırım Çelebi ve Girişimci, Yapımcı ve Sunucu Dinçer Karaca tarafından değerlendirildi.

Jürinin değerlendirmesi sonunda Happy Babies projeleri ile Halkalı-2 kampüsünden öğrencilerimiz Cem Yağız Keser ve Mustafa Karadağ birinciliğe layık görüldü. Güneşli kampüsünden öğrencilerimiz Buse Kaçar, Nursen Nisa Duman, Şebnem Dinç ve Esmanur Sönmez Eczamatik projeleri ile ikinci oldular. Üçüncü gelen proje ise Afyon kampüsü öğrencilerimiz Dilara Aşık, Çağlasu Hatun, İlhan Berke Özşap, Göktuğ Güngör ve Efe Mert Polat tarafından geliştirilen Thermal Warming System isimli proje oldu. Sertifikalarını alan öğrenciler 4 Mayıs’ta Lütfü Kırdar Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek büyük t-MBA Zirvesi’nde ödüllerini sahnede alacaklar. Finale kalan 10 finalist (Moonstar Infinibook-Acarkent kampüsü,Coat Pillow-Ataşehir-3 kampüsü, Gri Koltuk-Batıkent kampüsü, Perimelis-Bayrampaşa-2 kampüsü, CAC-Çayyolu kampüsü, Rezerv Et-Çekmeköy kampüsü, ITC-Çekmeköy kampüsü) projelerini zirvede açacakları stantlarda sergileyecekler.

Yarışma sonrasında değerli jüri üyelerimiz öğrencilerimizle bilgi alışverişinde bulundular. t-MBA eğitim modelini ve öğrencilerimizin bu kapsamda yaptıkları çalışmaların çok kıymetli olduğuna vurgu yapan jüri üyeleri İş Projeleri Yarışmasında yarışan tüm öğrencilerimizi tebrik ettiler.