2. DOĞA HAZİRAN ŞENLİĞİ, DOĞA KOLEJİ AİLESİ'Nİ GÜZELCE KAMPÜSÜNDE BULUŞTURDU

2. DOĞA HAZİRAN ŞENLİĞİ, DOĞA KOLEJİ AİLESİ Nİ GÜZELCE KAMPÜSÜNDE BULUŞTURDU

7.06.2018 | Doğa Koleji

2. DOĞA HAZİRAN ŞENLİĞİ, DOĞA KOLEJİ AİLESİ'Nİ GÜZELCE KAMPÜSÜNDE BULUŞTURDU

Doğa Koleji yöneticileri, öğrencileri ve velileri gelenekselleşen Doğa Haziran Şenliği için Güzelce Kampüsü'nde bir araya geldi.

Doğa Koleji Güzelce Kampüsü eşsiz doğası ve sosyal alanlarıyla bu yıl da Doğa Koleji Haziran Şenliği'nin ev sahipliğini yaptı. Gelenekselleşen Ramazan etkinlikleriyle daha da renklenen Doğa Koleji Haziran Şenliği, 6 Haziran'da Doğa Koleji Güzelce Kampüsü'nde veli ve öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Doğa Koleji yöneticilerinin de katıldığı şenlikte Karagöz - Hacivat gösterisi, kukla gösterileri, ekoloji ve sanat atölyeleri, ebru atölyesi, cam üfleme sanatı, canlı müzik, ahşap oyuncak atölyeleri ve iftar sonrası leziz ikramlarla misafirlerimiz keyifli bir Ramazan akşamı yaşadılar.