2. t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI 24-25-26 ŞUBAT’TA ANTALYA’DA BAŞLIYOR

Sadece Doğa Kolejine özgü Türkiye’nin yenilikçi eğitim modeli t-MBA çatısı altında gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı 24-25-26 Şubat tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , mesleki gözlem , doğa koleji liseleri , kariyer planlama , lise çalıştay

24 -26 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı, öğrencilerimizin t-MBA derslerinde temelini edindikleri özgün işletme konularını takım çalışması ile değerlendirecekleri ve pekiştirecekleri bir çalışma ortamı sunuyor. t-MBA Çalıştayı’nda öğrencilerimiz tasarım odaklı düşünme teknikleriyle yeni bir ürün ortaya çıkararak en iyi ürün sunumu için hazırlanacaklar. Takım üyelerinin katılımıyla fikir zenginliği ve sinerjinin yaratıldığı çalıştayda öğrencilerimiz ortak bir ürün üzerinde fikir yürüterek farklı bakış açıları edinme şansı yakalayacaklar. Öğrencilerimiz çalıştayın sonunda jüriden en iyi puanı almak için pazarlama ve ikna tekniklerini kullanarak takımlarının ortak ürününü tanıtırlar.

t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’nda öğrencilerimiz iş dünyasının alanında uzman üst düzey yönetici ve girişimcilerinden sunum teknikleri, ikna ve girişimcilik eğitimleri alacaklar. Çalıştayda sertifikalı eğitim verecek konuklarımız kariyer.net Genel Müdür Yardımcısı Didem Arıkan, NextGen Ortağı ve CEO / Silikon Vadisi Programı Yapımcı ve Sunucusu Dinçer Karaca, Design 1957 Ajans Başkanı Halit Beyazkürk olacak.

Eşsiz bir öğrenme ortamı sunan t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’na katılacak tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.