23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİNDE ŞEYSELLER'DEN MİSAFİRLERİMİZ VAR!

Ulu Önder Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Samsun kampüsümüzde dünya çocuklarını en güzel duygularla birleştiriyor.

ETİKETLER : 23 nisan , şeyseller , samsun doğa , dünya çocukları , trt çocuk şenliği

"TRT 41. Uluslararası Çocuk Şenliği" kapsamında Seyşeller'den gelerek Samsun Doğa kampüsüne ve öğrencilerimizin evlerine misafir olacak çocuklarımıza "hoş geldiniz" dedik. Bir hafta boyunca misafirimiz olacak Şeyselli 16  öğrenci arkadaşlarıyla kaynaştı ve derslere girdi. Kültürler arası iletişimin gerçekleşmesi, ülkemizin tanıtımı ve çocuklarımızın yaşam deneyimlerine katacakları konusunda çok önemli bir projede rol oynayan buluşmada bir hafta boyunca pek çok kültürel ve sosyal etkinlik düzenlenecek.

Bir çocuğun hayatında güzel anılar biriktirmesine katkı sağlamanın eğitimin temel işlevlerinden biri olduğuna inanarak, projeyi oluşturan ve projeye destek veren organizasyon komitesine, tüm kurumlarımıza, velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürü bir borç biliriz.