26. EYÜBOĞLU DOSTLUK SATRANÇ TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Eyüboğlu Eğitim Kurumlarının çeyrek asrı geride bırakan geleneksel etkinliklerinden Eyüboğlu Dostluk Satranç Turnuvası’nın bu yıl 26.'sı düzenlendi.

ETİKETLER : eyüboğlu satranç turnuvası , dostluk kupası , satranç eğitimi , kemerburgaz doğa , acıbadem doğa

“Hamle sırası sende!” sloganıyla düzenlenen turnuvada, 145 okuldan 680 satranç tutkunu öğrenci, birinci olabilmek için üç gün boyunca centilmence mücadele etti. Türkiye'deki en eski ve en büyük turnuvalardan biri olma özelliğini taşıyan Eyüboğlu Dostluk Satranç Turnuvası’nda 3 gün ve 7 turlu mücadelede öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil etti.

Turnuvada; “Minikler” kategorisinde 172 öğrenci, “Ümitler” kategorisinde 179 öğrenci, “Küçükler” kategorisinde 152 öğrenci, “Yıldızlar” kategorisinde 96 öğrenci, “Gençler” kategorisinde ise 81 öğrenci mücadele etti. Yıldızlar kategorisinde Acıbadem Bilim Kampüsü 1.'liği, Küçükler kategorisinde de Kemerburgaz Bilim Kampüsü 3.'lüğü elde etti. İlk üç dereceye giren satranç sporcularımız kupa ve madalyalarını ödül töreniyle aldılar.

Okul Dereceleri

Yıldızlar Takım 1.'liği: Acıbadem Bilim Kampüsü