4. AVRUPA WUSHU ŞAMPİYONASI'NDA DOĞA ÖĞRENCİLERİNDEN İKİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU ve BİR AVRUPA 3.LÜĞÜ

Doğa öğrencileri Wushu'daki başarı geleneğini bozmadı! Avrupa şampiyonasından madalyalarla dönen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

ETİKETLER : wushu , avrupa şampiyonası , avrupa şampiyonası , mehmet batuhan şengün , burak akkaya , doa başarı , spor başarısı

Doğa Koleji Acarkent kampüsü öğrencimiz Mehmet Batuhan Şengün ve Sivas kampüsü öğrencimiz Burak Akkaya, Gürcistan'ın Tiflis kentinde yapılan 4. Avrupa Wushu Şampiyonası'nda ay yıldızlı formayla ülkemizi başarıyla temsil ettiler. Mehmet Batuhan Şengün, Jiti kategorisinde ekibiyle birlikte Avrupa şampiyonluğunu elde ederken Burak Akkaya traditional grup event kategorisinde Avrupa şampiyonu, traditional soft weapon kategorisinde Avrupa 3.sü olarak şampiyonayı tamamladı.

Milli sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.