5. DENEYVISION PROJE YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI!

Doğa Okullarının geleneksel hale gelen proje yarışması Deneyvision bu sene 5 yaşında!

ETİKETLER : deney vision , proje , yarışma , halk oylaması , kısa film yarışması , okul yarışması , İstanbul bilgi üniversitesi , deney , bilim

Ortaokul ve lise öğrencilerinin bir proje, parlak bir fikir, araştırma, bilimsel bir çalışma, akademik- popüler bir röportaj, fabrika-atölye gezisi, bilgisayar programı-yazılım veya ilginç bir deneyin kısa filmi katıldıkları proje yarışması Deneyvision başvuruları başladı. Bu sene 5.si düzenlenecek olan yarışmada öğrencilerin çekecekleri kısa filmler değerlendirilecek.

Yarışmaya başvuruda bulunmak için tıklayınız

İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen yarışmada, Türkiye genelindeki Doğa öğrencilerinin ve MEB okullarındaki öğrencilerin çekecekleri kısa filmler değerlendirilecek. Projenin amacı; öğrencilerin gündelik hayatta karşılaştıkları olaylar karşısında, gözlem yapmaya teşvik etmek ve yaptıkları gözlemden bir proje oluşturmaya yönlendirmek...

Önemli Tarihler

Başvuru Başlangıç Tarihi: 8 Aralık 2016