7. t-MBA ZİRVE HAFTASI BAŞLADI!

7. Geleneksel t-MBA Zirve haftasının ilk gününe öğrencilerimizin yaptıkları sunumlarla başladık...

ETİKETLER : t-MBA Eğitim Modeli , t-MBA Digital , 7. t-MBA Zirvesi , Acarkent Doğa Koleji

7. Geleneksel t-MBA Zirve haftasının ilk gününe öğrencilerimizden Derin Akyel, Melis Ayuğur, Onur Başman ve Yağmur Şentürk’ün Doğa Koleji, t-MBA eğitim modeli ve t-MBA Dijital hakkında yaptıkları sunumlarla başladık. Öğrencilerimiz ayrıca t-MBA’in en büyük kazanımı olan öğrenci meclislerinde edindikleri harika deneyimleri de yurt dışından gelen öğrenci ve öğretmenlerle paylaştılar.

Etkinlik davetli öğrencilerin kendi okulları, yenilikçi projeleri ve ülkeleri ile ilgili yaptıkları sergilerle devam etti. Öğrencilerimiz onların bu projeleri ve kültürleri ile ilgili bilgi almaktan memnun kaldılar. Uluslararası davetlilerimiz çözmeyi amaçladıkları sorunları ve bu sorunlara sundukları çözümleri paylaştılar. Sonrasında öğrencilerimizle daha fazla kaynaşarak birbirlerinin kültürlerini tanıma şandı buldular.

Günün bir sonraki etkinliği olan konserde, Acarkent Doğa Koleji’nin Begüm Şevval Acar, Derin Akyel, Sanya Zaheer, Melis Ayuğur, Can Aryay, Atahan Vural, Onur Metin, Emir Kaan Emir, Lorin Merhart, Zeynep Deniz Birgili, and Dilara Şimşek’den oluşan Orkestra Kulübü uluslararası misafirlerimize küçük bir müzik şöleni yaşattı. Günün son etkinliği ise öğrencilerin birbirlerini daha iyi tanımaları ve kaynaşmaları için hazırlanan kısa ve eğlenceli oyunlardan oluşuyordu. t-MBA öğrencilerimizin önderliğinde oyunlar etkili bir şekilde gerçekleşti ve konuklarımız birbirlerini daha iyi tanımış oldu.