8. KOROLAR BULUŞUYOR FESTİVALİ'NDE HEYECAN ARTIYOR

Doğa Kolejinde gelenekselleşen Korolar Buluşuyor Festivali'nin sekizincisi, 29-31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu Yakası kampüsleri arasında olmak üzere iki ayrı organizasyonda gerçekleşiyor.

ETİKETLER : koro festivali , okul korosu , müzik festivali , okul şarkıları , korolar buluşuyor , doğa koleji müzik eğitimi

50 kampüsten 2050 öğrencinin katılımıyla düzenlenecek olan Korolar Buluşuyor Festivali, İstanbul Anadolu Bölgesinde Acıbadem kampüsünde, İstanbul Avrupa Yakası kampüsleri için ise Halkalı 2 kampüsünde gerçekleşecek.

Yıl boyunca yapılan çalışmaların sergilendiği “Korolar Buluşuyor Festivali”mizde  öğrencilerimizin korolarda yer almaları; kişisel gelişimleri, arkadaşlık ortamlarının oluşması, sosyalleşmeleri, aynı duygular içerisindeki öğrencilerle iletişim kurmalarına olanak sağlıyor. Öğrencilerin gelişimi yanında, toplumun ses estetiğinin oluşması açısından da önemli bir yere sahip. Korolarda yer alan öğrencilerin, müzik kültürünün özelliklerine, müziğin fonetik yapısına uygun şarkı söyleme biçimi ve anlayışı edinmesi konularında gelişimlerine büyük katkı sağlanır.