ACIBADEM ÖĞRENCİ MECLİSİ SARAN HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI SADETTİN SARAN’I AĞIRLADI

t-MBA Öğrenci Meclisi enerji, savunma sanayi, sağlık, medya ve yayıncılık sahalarında faaliyet gösteren sektörün öncü firmalarından olan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ı ağırladı.

ETİKETLER : t-mba öğrenci meclisleri , pazarlama dersi , kariyer eğitimi , lise eğitimi , saadettin saran , kariyer hedefleri , doğa lise eğitimi , anadolu lisesi

Kariyer başarısını, tecrübelerini öğrencilere aktaran Saran, onların kariyer ve sosyal hayata bakışı ile ilgili sorularını yanıtladı. Sadettin Saran, sporun ve eğitimin öneminden bahsederek aldıkları MBA eğitiminin onlara çok büyük bir değer olacağını dile getirdi. Meclis öğrencilerinin özel izin alarak dronla çektiği sürpriz görüntü ve röportajlara hayran kalan Saran, öğrencilerin gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle memnun olduğunu, öğrencilerin iş hayatına daha lise çağlarında bu kadar hazır olduğunu görmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.