ADANA KAMPÜSÜ LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ FARKLI ÜLKELERDEN GELEN ÖĞRENCİLERİ MİSAFİR ETTİLER

4.12.2018 | Doğa Koleji

Doğa Koleji Adana Kampüsü 10 farklı ülkeden gelen misafir öğrencileri okullarında ağırlayarak dev bir organizasyona imza attı.

Doğa Koleji Adana Kampüsü Lise İngilizce Zümresi ve Türk Kültür Vakfı'nın ortak düzenlediği "Kültür Etkileşimi" adlı projede 10 farklı ülkeden gelen öğrencileri ağırladık. Bu program sayesinde konuk öğrencilerle öğrencilerimiz arasında gelişen diyaloglarla birbirlerine kültürlerini tanıttılar, yabancı dil becerilerini kullanma fırsatı buldular. Bir dünya vatandaşı olma yolunda farkındalık kazanan öğrencilerimizin hem sosyal hem akademik yönden gelişimleri hayranlık uyandırdı.