ALTAN ERKEKLİ DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Altan Erkekli Beykent Doğa Koleji'nde...

ETİKETLER : Altan erkekli , deney , ziyaret , beykent doğa , tiyatro , sinema , sanatçı

Tiyatromuza ve sinemamıza yıllarını veren sanatçılarımızdan Altan Erkekli Doğa Okulu öğencileri ile buluştu. Yüzü aşkın tiyatro, onlarca sinema filmi ve dizilerde rol alan Altan Erkekli, öğrencilere hayatta kazandığı tecrübelerden bahsetti. Özellikle üniversiteye hazırlık aşamasından inşaat mühendisi olmak isterken nasıl bir anda kendini tiyatro bölümünde bulduğundan bahseden Erkekli, öğrencilere hangi meslekte başarılı olacaksanız o mesleğe yönelin uyarısında bulundu. Tiyatronun günlük hayata nasıl ışık tuttuğundan da bahseden Erkekli ülkemizde gençlerin biraz daha tiyatroya önem vermesi gerektiğinden bahsetti.

Okulumuzda misafir ettiğimiz Erkekli öğlen yemeğini de öğretmenlerimize ayırdı. Burada da samimi sohbetleri olan Erkekli daha sonrada okulumuz Kimya Bölümünün yaptığı bir deneye de katılarak öğrencilik günlerini hatırlamış oldu.