ARKAS VOLEYBOL TAKIMINA "DOĞA"L DESTEK

Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Arkas Spor Kulübü oyuncuları ve Başantrenörü Onur Işıkçı, 12 Nisan 2018 tarihinde Doğa Koleji İzmir Bornova Kampüsü’ndeki öğrencilerimizle bir araya geldi.

ETİKETLER : arkas voleybol , onur ışıkçı , izmir bornova kampüsü , büşra mutlu , deniz hakyemez

Okulun konferans salonunda küçük hayranlarıyla buluşan Arkas Sporlu oyunculardan Milli sporcu Deniz Hakyemez, Büşra Mutlu ve Başantrenör Onur Işıkçı ,büyük bir coşku ile karşılandılar. Oyuncular ve Başantrenör Onur Işıkçı öğrencilerin voleybol ve spor ile ilgili sorularını keyifle yanıtladılar. Başantrenör Onur Işıkçı, voleybol sporunun kişisel gelişime katkıları, profesyonel spor hayatının zorlukları ve takım organizasyonunu anlattı.

Mini konferans sonunda oyuncular; öğrencilerimizle ve yöneticilerimizle fotoğraf çektirdi, çiçekleri ve zorlu maç takvimi için başarı dileklerini kabul ettiler. Ayrıca okulumuza hatıra bir forma hediye ederek davetten memnuniyetlerini belirttiler.