ATAŞEHİR 1 ÖĞRENCİ MECLİSİ DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ’NÜ AYŞEGÜL ÜNSAL İLE KUTLADI!

Doğa Koleji Ataşehir 1 Kampüsü meclis öğrencileri, başarılı tiyatro sanatçısı Sayın Ayşegül Ünsal’ı Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında kampüslerinde ağırladı.

ETİKETLER : ayşegül ünsal , dünya tiyatrolar günü , doğa koleji tiyatro , drama eğitimi , 27 mart , ataşehir doğa , t-mba eğitim modeli , kampüste sanat

Başarılı sanatçı Ayşegül Ünsal günün anlam ve önemine dair konuşmasını gerçekleştirdikten sonra sanata dair bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimiz ile paylaştı. Tiyatronun her yaştaki bireye sosyal ve kültürel olarak olumlu etkilerinden bahseden tiyatro sanatçısı tiyatro alanına yönelmek isteyen öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Sahne sanatlarının insanları bir araya getirici gücünü anmanın yanı sıra, insanlar arasındaki anlayış ve barışı artırmak için bir fırsat olan 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü öğrencilerimiz tarafından coşku ile kutlandı.