14.11.2019 | Doğa Koleji

“ATATÜRKLER ÖLMEZ” ŞİİRİYLE, ÖDÜLÜNÜ EKREM İMAMOĞLU’NDAN ALDI

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Yarışmaları’na, yazdığı şiirle katılan Çamlıca Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Yağmur Aktepe, yarışmada büyük beğeni toplayarak Üsküdar İlçe Birincisi ve İstanbul İl Üçüncüsü oldu. Öğrenci, “Şiir Dalında Birincilik” ödülünü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan aldı.

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Kaymakamlığı tarafından, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Yarışmaları düzenlendi. Doğa Koleji Çamlıca Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Yağmur Aktepe, Atatürk’e olan sevgisini anlattığı şiiriyle tüm salonu duygulandırdı. Öğrencimiz Yağmur Aktepe, Üsküdar İlçesinde Şiir Dalında Birincilik ödülünü alırken, il genelinde "Şiir Dalında Üçüncülük" ödülü kazanırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, derece alan öğrencileri ayrı ayrı tebrik ederek ödüllerini verdi.