AYDIN KAMPÜSÜ, HAFTA SONU ŞENLİĞİYLE "DOĞA'YA HOŞ GELDİNİZ" DEDİ

Geleneksel "Hafta Sonu Şenlikleri" bu hafta Aydın ve Bura Hamitler kampüslerinde devam etti.

ETİKETLER : waterball , doğa koleji şenlik , denizli etkinlik , skill challange , binicilik atölyesi , jail break , kids athletics halat çekme ve çuval yarışı , kurabiye atölyesi

Aydın kampüsü velilerimiz ve öğrencilerimiz, 7 Ekim'de gerçekleşen Doğa Koleji Hafta Sonu Şenliği'nde resim, müzik, dans ve spor gösterilerinin yanı sıra birbirinden renkli atölye ve yarışmalarda Doğa'lı olmanın ayrıcalığını yaşadı. Günün erken saatlerinde kahvaltı ile başlayan şenlik gün boyunca hız kesmeden devam etti ve adeta bir açık hava festivaline dönüştü. Anaokulundan lise sona kadar farklı yaş gruplarının katıldığı şenliğe veliler de yoğun ilgi gösterdi.

Yeni eğitim öğretim yılının ilk şenliğinde öğrencilerimiz, birbirinden renkli etkinlik ve atölyelere katılarak okul arkadaşlarıyla sosyalleşme imkanı bulurken velilerimiz de çocukluk günlerine dönerek onların heyecanlarına ortak oldular. Saat 10.00'da açık büfe kahvaltı ikramıyla başlayan şenlikte; skill challange, jail break, kid's athletics halat çekme ve çuval yarışı, yüz boyama atölyesi, kurabiye atölyesi, topaç boyama, deniz kabuğu ve kozalak boyama atölyesi, ebru atölyesi, robotik atölyesi, 3D maket yapımı, bilim atölyesi, şişme oyun alanları ve yoğun ilgi gören waterball etkinlikleri gün boyu çocuklara eğlenceli saatler yaşattı. Öğrencilerimizin yer aldığı müzik grupları da katılımcılara eşlik etti ve onları müziksiz bırakmadı. Şenlikte, Doğa Koleji Aydın Kampüsü öğrencilerinden oluşan rock grubunun ve Türk sanat müziği grubunun canlı müzik performansları çok beğenildi.

Etkinlik boyunca düzenlenen Jail Break oyununda kıyasıya mücadele ederek yarışan öğrencilerden birinci gelene Doğa Koleji Basketbol Forması, ikinciye gümüş madalya ve üçüncüye de bronz madalya verildi. Robotik atölyesinde minikler kendi robotlarını tasarlarken, kurabiye atölyesinde pişen kurabiyeler velilerden tam not aldı. Öğrencilerimize, stantlarda yaptıkları tasarımlar ve ürünler bu güzel günün anısına hediye olarak verildi. Hafta sonu şenliği akşam 17.30'da "bir dahaki şenlikte görüşmek üzere" dilekleriyle sonlandı.