BEYKENT DOĞA ANADOLU LİSESİ 13. FRANCHISING VE MARKALI BAYİLİK FUARI’NDA

Uluslararası bir eğitim modeli olan t-MBA’in derslerine değer sağlamak amacıyla Beykent Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencileri “13. Franchising ve Markalı Bayilik” fuarına katıldılar.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , franchising , marka , bayilik , sektör , uluslararası , beykent kampüsü

“Bayim Olur musun?” konseptiyle renklenen uluslararası fuarda t-MBA Öğrencileri, tüm standları ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldılar. 250’si Türk, 50’si yabancı markayla iletişim haline geçen t-MBA Öğrencileri teknolojinin son ürünlerini arasında eğlenerek öğrenmeyi araç edinen birçok eğitim markası ile tanışma fırsatı buldular. Katılım sağladıkları organizasyonda aldıkları t-MBA’in önemini ve katkısını pratikte görmüş oldular. Birebir iletişim kurarak sektörel bilgiler alan öğrenciler,  franchising konularında bilgi sahibi oldular.

13. Franchising ve Markalı Bayilik fuarına katılan Beykent Doğa Anadolu Lisesi t-MBA Öğrencileri, bir televizyon kuruluşunun yayını sırasında franchising ile ilgili olarak görüşlerini dile getirdiler.