“BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR 2” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE TÜRKİYE'YE ULAŞIYORUZ

t-MBA Öğrenci Meclisleri başlattıkları kampanya ile yine Türkiye'nin dört bir tarafına yardım eli uzatmaya hazırlanıyor.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , yardım kampanyası , t-MBA , öğrenci meclisi , t-mba eğitimi , lise yardım projesi

Eğitim hayatını güç şartlarda sürdüren çocuklar için önemli bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirmeye hazırlanan Doğa Koleji t-MBA Öğrenci Meclisleri, “Bu Kış Beni Sen Giydir 2” adını verdikleri proje ile bu durumdaki öğrenci kardeşlerine yardım eli uzatmak için çalışmalara başladı.

Doğa Koleji akademik başarıyla yetinmeyip öğrencilerinin yaşadığı ülkeye, topluma duyarlı bireyler olarak yetişmesine de büyük önem veriyor. Bu amaçla öğrencilerinin sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını teşvik ediyor. Öğrenci Meclisleri önderliğinde ve tüm öğrencilerin katılımı ile “Bu Kış Beni Sen Giydir 2” projesini gerçekleştirmeye hazırlanan Doğa Koleji öğrencileri, binlerce dar gelirli öğrenci arkadaşına soğuk kış aylarında sıcak bir el uzatmak için çalışmalara başladı. Kasım ayı boyunca toplayacakları yeni kıyafetleri kendi tespitleri ile buldukları ihtiyaçlı devlet okulu öğrencilerine yine kendi elleri ile hediye etmek için büyük bir kampanya başlattı. Öğrenci Meclisleri bu anlamlı proje için çeşitli ilçe belediyeleri ve kaymakamlar ile görüşmelere başladı.