BÜTÇEMİ YÖNETİYORUM FARKINDALIK HAFTALARI

t-MBA bünyesindeki Para ve Finans dersi ile eş zamanlı yürüttüğümüz ”Bütçemi Yönetiyorum Farkındalık Çalışması” kapsamında kampüslerinizde 15-30 Nisan tarihlerinde çeşitli etkinlikler ile öğrencilerimizin bilinçli bütçe ve kaynak yönetimi konusunda dikkatlerini çekmeye çalıştık.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa koleji lise eğitimi , bütçemi yönetiyorum , para ve finans dersleri , tasarruf eğitimi

Gençler ne kadar erken yaşta para, birikim ve yatırım gibi konuları öğrenirlerse tüm yaşamları boyunca bireysel bütçelerini o kadar iyi yönetebilirler. Bilinçli yönetilen kaynaklar bireysel ekonominin doğru yönetilmesini sağlarken daha iyi bir dünya için imkân sağlar.

Bütçe yönetimi ile ilgili erken yaşlarda edinilen yetenekler gençlerin kazanç, harcama ve birikim konularını anlamalarını, daha iyi para yönetimi gerçekleştirmelerini ve parayla ilgili daha sağlıklı tutum geliştirmelerini sağlar. Bugünün gençlerinin, para biriktirmenin ve kendi geçimlerini sağlamanın önemini anlamaları önemlidir. Gençlerimizin bilinçli para yönetimi yapmasını önemsiyoruz. Gençleri bilinçli para yönetimi konusunda bilgilendirerek bu tutumun ailelere ve tüm topluma yayılmasına yardımcı olabiliriz. t-MBA bünyesindeki Para ve Finans dersi ile eş zamanlı yürüttüğümüz ”Bütçemi Yönetiyorum Farkındalık Çalışması” kapsamında kampüslerinizde 15-30 Nisan tarihlerinde öğrencilerimizin bilinçli bütçe ve kaynak yönetimi konusunda dikkatlerini yoğunlaştırmalarını sağlamak üzere kampüslerimizde çeşitli etkinlik planlamaları gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz doğru harcama yönetiminin nasıl sağlanacağına dair hazırladıkları afişler, kampüslerinde ağırladıkları seminer konuklarının bilinçli para yönetimi konusundaki bilgilendirmeleri ve borsa ziyaretleri ile kampüslerinde bütçe yönetimi konusunda farkındalık çalışmaları yaptılar. Öğrencilerimiz bütçe yönetimi konusunu okul içi ile sınırlandırmayarak ailece evlerinde kullandıkları elektrik faturalarının bir önceki aya göre düşürülmesi için elektrik tasarrufuna dair çalışmalar yürüttüler.