CAMBRIDGE IGCSE SINAVLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Doğa Akdeniz Kampüsü öğrencilerimizden Nağme Bilgehan, Cambridge IGCSE sınavları kimya dalında en yüksek notu alarak Kıbrıs birincisi oldu.

ETİKETLER : Cambridge IGCSE , kimya , nağme bilgehan , kıbrıs doğa koleji , doğu akdeniz doğa , kıbrıs kampüsü , başarı , (International Certificate of Secondary Education

Doğa Koleji Doğu Akdeniz Kampüsü, Kıbrıs çapında büyük bir başarıya imza attı. 2018 Haziran'da gerçekleştirilen Cambridge IGCSE sınavları kimya kategorisinde en yüksek notu alan 11. sınıf öğrencimiz Nağme Bilgehan, Kıbrıs birincisi oldu.

Cambridge Üniversitesi tarafından geliştirilen ve dünya çapında en çok tanınan sertifikalardan biri olarak görülen IGCSE (International Certificate of Secondary Education), öğrencilerin yaratıcı düşünce, sorgulama ve problem çözme becerilerini geliştirmektedir. Kimya dalında en yüksek notu alan Bilgehan, ödül kazandığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek kendisine destek olan akademik kadroya teşekkür etti.  Doğa Koleji Doğu Akdeniz Kampüsü yöneticileri ise yaptığı açıklamada, “Doğa Koleji olarak öğrencimiz Nağme Bilgehan’ı ve Kimya Öğretmenimiz Noyan Erdenizci’yi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı. Nağme Bilgehan, başarı belgesini 26 Şubat 2019’da düzenlenecek olan “2019 Outstanding Cambridge Learner Award” töreninde alacak.