“ÇOCUKLAR VE KENTLER” ETKİNLİĞİNDE DOĞA ORKESTRALARI GÖZ DOLDURDU

Doğa Okulları, "Yaratıcı Çocuklar Derneği"nin, Ege Üniversitesi’nin 60. yıl kutlamaları çerçevesinde, 6. Egeart Sanat Günleri kapsamında; 24 Mayıs-14 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirdiği "Çocuklar ve Kentler" etkinliğine İzmir Mavişehir 2 Bilim Okulu ve İzmir Mavişehir Doğa olarak katılım gösterdi.

ETİKETLER : Yaratıcı çocuklar derneği , orkestra , keman , blok flüt , ege üniversitesi , çocuklar ve kentler

İzmir Mavişehir 2 Bilim Okulu, 11 öğrenciden oluşan blok flüt orkestrası ve 9 öğrenciden oluşan keman orkestrası ile katılım sağladı. Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nin Ahmed Adnan Saygun Sahnesi’nde düzenlenen konserde, blok flüt orkestrası müzik öğretmeni Sevcan Çelik yönetiminde İspanyol Ezgisi ve değerli sanatçılarımızdan Barış Manço'nun unutulmayan eserlerinden Anlıyorsun Değil mi? adlı eseri; müzik öğretmeni Gülay Sarbay yönetimindeki keman orkestrası ise Silent Night ve Tuna Dalgaları’nı seslendirdi.

İzmir Mavişehir Doğa 6. sınıf öğrencilerinden Övünç Aygün ve Melikşah Dündar piyano, 7. sınıf öğrencisi Nilsu Aze Alagöz ve 8. sınıf öğrencisi Okyanus Tan Gümüş keman ile Müzik öğretmeni Şahan Çelik rehberliğinde katılarak dinleyicilere başarılı bir konser sundu.