CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI COŞKUSU TÜM YURTTA YAŞANDI!

Satrançta gelenekselleşen Cumhuriyet Kupası coşkusu bu yıl da tüm Doğa kampüslerinde yaşandı.

ETİKETLER : satranç , spor , turnuva , yarışma , kuzey bayındır , satranç eğitimi , cumhuriyet kupası

3. sınıflar arasında düzenlenen geleneksel "Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası"nda bu yılın şampiyonları kupalarını bir önceki yılın şampiyonlarından devraldılar. Yaşanan çoşkuya onuncu yıl marşıyla eşlik edildi. Öğrencilerimiz mücadele duygusunu yaşadılar ve kazanmak için hiç vazgeçmeden emek vermenin gereğini öğrendiler. Aynı zamanda bireysel başarılarının toplumsal başarıya değer kattığı farkındalığını kazandılar.

Doğa Koleji Satranç Bölüm Başkanı Beyhan Somalı, Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası her yıl bir öncekinden daha çoşkuyla yapılması geleneğini sürdüreceğiz. Cumhuriyet çocukları olarak öğrencilerimiz cumhuriyetimizi çağdaş uygarlık düzeyinde yaşatmaya devam edeceklerdir." diyerek öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik etti.