DENİZLİ KAMPÜSÜ SATRANÇ TURNUVASINDA DOSTLUK RÜZGARLARI ESTİ

Denizli Doğa Koleji’nin 31 Mart-1 Nisan tarihlerinde TSF iş birliği ile düzenlemiş olduğu Satranç Turnuvası Denizlili sporcular tarafından oldukça yoğun ilgiyle karşılandı.

ETİKETLER : satranç , turnuva , chess , tsf , denizli satranç , satranç eğitimi , denizli doğa koleji , beyhan somalı

Doğa Koleji Denizli Kampüsü'nde satranç festivali yaşandı. Turnuva 6 tur oynanarak iki gün devam etti. Turnuvanın son günü ödül töreninde madalya ve kupalar sahiplerini buldu. Ödül töreninde satranç kulüpleri de unutulmadı. Emeği geçen antrenör ve hakemlere katılım sertifikaları Beyhan Somalı ve okul müdürümüz Ali Ozan tarafından takdim edildi.Turnuvaya binin üzerinde veli ve öğrencinin katıldığı belirlendi. Doğa Koleji Satranç Bölüm Başkanı Beyhan SomalıSatranç sporcularımızın dostluk ve centilmenlik içerinde yarışıp, tur aralarında da arkadaşça oyunlar oynamaları tüm spor dallarına örnek bir davranıştır’ diyerek katılımcıları onurlandırdı.

Hafta sonu havanın güzel olmasıyla birlikte veliler Doğa Kolejinde keyifli saatler geçirdiler. Binicilik, athletic kids, akıl oyunları, mucit atölyesi, deney atölyesi, ebru sanatı, robotik kodlama gibi etkinlikler ile öğrenciler ve veliler hem eğlendi hem öğrendi.

Doğa Koleji Denizli Kampüsü Müdürü Yavuz Yıldız; TSF As Başkanı Halil Hilmi Darı, TSF Denizli İl Temsilcisi Ayşegül Aydeniz, Ulusal Hakem Ayvaz Polat, Başhakem Ömer Aybaş’a turnuvanın kusursuz bir şekilde yürütülmesini sağladıkları ve desteklerini esirgemediklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Misafirlerimiz hafta sonu yaşanan bu güzel atmosferden memnuniyetini dile getirdi. Her yıl düzenlenen Doğa Koleji Satranç Turnuvasına ilginin büyük olması gelecek yıl için de bu keyifli turnuvanın tekrarının olacağı sinyalini verdi.