DOĞA HARİKALARI 3 İLDE ŞAMPİYONLUK KUPALARINI TOPLADI

Türkiye'nin dört bir anından kupa haberleri gelmeye devam ediyor. Doğa Harikaları, Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen voleybol il şampiyonlarında kupaları Doğa'ya getiriyor.

ETİKETLER : spor başarısı , okul sporları , istanbul liseler voleybol , 2017 türkiye liseler voleybol şampiyonası , söke doğa

19 - 20 Ocak tarihlerinde Ankara, Aydın ve İstanbul'da düzenlenen voleybol şampiyonlarında öğrencilerimiz 3 il birinciliği kupasını Doğa'ya kazandırdı. Ankara genç erkek, İstanbul genç bayan ve Söke genç bayan şampiyonlarında takımlarımız başarılı performanslarıyla Türkiye şampiyonlası yolundaki en zorlu virajı geçtiler.

Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü üst üste 3.kez ve son 2 senesi set dahi vermeden bu sene de finalde Ö.Kayı Okullarını 3-0 yenerek İstanbul şampiyonu oldu. Ankara'da ise genç erkek voleybol takımımız final maçında gülen taraf oldu. Aydın genç kızlar voleybol şampiyonasında mücadele eden Söke kampüsü bayan voleybol takımımız set vermeden ve namağlup Aydın il birincisi oldu. Aydın'da toplam toplam 13 grupta 45 takım mücadele etti.

Doğa'ya kupa sevinci yaşatan tüm öğrenc ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz.