GURURLUYUZ! DOĞA HARİKASI BENİM ÖĞRETMENİM YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye'nin dört bir yanından, her kampüsten, her branştan öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve çalışanlarımızın oylarıyla belirlediğimiz “Doğa Harikası Benim Öğretmenim’’ yarışmamız sonuçlandı.

ETİKETLER : doğa harikası öğretmen , yılın öğretmeni , öğretmen yarışması , en iyi öğretmen , ali rıza lüle , doğa koleji öğretmenleri

Mesleğini çok seven, sürekli gelişime inanan, öğretmekten ve öğrenmekten keyif alan, yetiştirdiği öğrencilerle insanlığa ve ülkesine değer katan, okulda geçirilen her günü çocuklarımız için unutulmaz ve mutlu kılan Doğa Harikası öğretmenlerimiz arasından, öğrencilerimizin, velilerimizin ve tüm Doğa çalışanlarımızın oyları ile “Yılın Doğa Harikası Öğretmeni”ni seçtik.

Oylama ve eleme aşamalarının ardından en çok oyu alan ilk 5 öğretmenlerimizin ödülleri, Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle ve üst düzey yöneticilerimizin katılımı ile gerçekleşen ödül töreniyle takdim edildi.

1. Fethiye Alpaslan - Sınıf Öğretmeni -  Van Kampüsü
2. Osman Turgut Paşalıoğlu - Sınıf Öğretmeni - Bursa Özlüce Kampüsü
3. Seher Çelik - Matematik Öğretmeni  - Halkalı 2 Kampüsü
4. Selman Şimşek - Beden Eğitimi Öğretmeni - Halkalı 2 Kampüsü
5. Pınar Erdem - Sınıf Öğretmeni - Kayseri Kampüsü

”Doğa Harikası Çocuklarımız” ve ”Doğa Harikası Öğretmenlerimiz”le büyük başarıların altına imza attık; yolumuza uluslararası vizyonumuz doğrultusunda, emin ve sağlam adımlarla ilerlemeye devam ederken, öğretmenlik mesleğini çok seven, yaptığı işten gurur duyacağı sonuçlar elde eden, öğrenci ve velisine güzel deneyimler yaşatan öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Tüm öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.