"DOĞA İÇİN BİR CAN" PROJESİ 4 YAŞINDA

Doğa Koleji Özlüce Kampüsü öğrencileri, Bursa Orman Müdürlüğü iş birliğiyle “Doğa İçin Bir Can” projesinin 4.sünü hayata geçiriyorlar.

ETİKETLER : bursa ağaçlandırma kampanyası , doğa kampüsü , doğa için bir can , özlüce ortaokul meclisi , sosyal sorumluluk , bursa orman müdürlüğü , özlüce doğa , dagis

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü ortaokul öğrencileri, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle “Doğa İçin Bir Can” projesinin 4.sünü Mart ayında hayata gerçekleştiriyorlar. “Yeşil Bursamız Doğanın Çocuklarıyla Yeşillenmeye Devam Ediyor” sloganıyla yola çıkan öğrenci meclislerimiz, 18-21 Mart tarihlerinde yaklaşık 30 öğrenci ve rehber öğretmeniyle birlikte elliden fazla ağaç dikerek çevrenin korunmasına dördüncü yılında dikkat çekmeye devam edecekler.

Projeye katılan öğrenciler her yıl olduğu gibi Doğa Koleji genelinde yapılan DAGİS sınavlarında Türkiye 1.si olan öğrenciler ve öğrenci meclislerinden oluşuyor. Bu amaçla akademik başarı kazanmış olan öğrencilerin motive edilmesi ve duyarlı bireyler olarak çevreye katkı sağlamaları, projede her derece alan öğrenci adına bir ağaç dikilerek yeni başarıların da bu fidanlarla yeşermesi hedefleniyor. Her yıl dikilen ağaçlar öğrencilerimizle doğada can buluyor.