DOĞA KAMPÜSLERİNDE BURSLULUK SINAVI HEYECANI

Doğa Kolejinin %100'e varan burs oranlarıyla başarıyı ödüllendirdiği Bursluluk Sınavı heyecanı tüm kampüslerimizi sardı. Rekor katılım ve yoğun ilgi için teşekkür ederiz!

ETİKETLER : DOĞA KAMPÜSLERİNDE BURSLULUK SINAVI COŞKUSU

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı ile başarıyı destekliyoruz. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen 13 Ocak 2018 tarihli bursluluk sınavı ve yeni dönemde eğitime başlayacak olan Eskişehir ve Nevşehir kampüslerinde 3-4 Mart 2018 tarihli bursluluk sınavlarında 145.000'den fazla öğrenci Doğa Kolejinin ayrıcalıklı eğitimiyle tanışmak için sınava katıldı. Sınava, veliler de yoğun ilgi gösterdi. Misafirlerimizi kampüs lobilerinde Doğa öğrencilerinin resim sergileri karşıladı. Dileyen veliler sınav süresince konferans salonlarında gerçekleşen okul tanıtım sunumlarına katıldı.

Başarıya %100 Destek

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle Başarıyı ödüllendirmek en önemli sorumluluklarımızdandır. Bu yıl da 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen bursluluk sınavlarıyla, geçen yıllar, bu yıl ve önümüzdeki 5 yıl ile burs miktarımızı 125 milyona çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. Lüle, bursluluk sınavına yapılan rekor başvurudan memnun olduklarını belirtirken, “Akademik başarısını önemseyen, dünya standartlarında eğitim almak isteyen, burs benim hakkım diyen öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre başarılı öğrenciler %100'e varan eğitim bursundan faydalanacak ve Türkiye'nin en ayrıcalıklı eğitimiyle tanışacak.

Doğa Koleji 12-13 Ocak 2019 Bursluluk Sınavı'na katılım için  tıklayınız...