16.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KAMPÜSLERİNDE BURSLULUK SINAVI HEYECANI YAŞANIYOR

Doğa Kolejinin %100'e varan burs oranlarıyla başarıyı ödüllendirdiği Bursluluk Sınavı heyecanı tüm kampüslerimizi sardı. Rekor katılım ve yoğun ilgi için teşekkür ederiz!

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı ile başarıyı destekliyoruz. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen 13 Ocak 2018 tarihli bursluluk sınavı, tüm Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı gerçekleşiyor. Türkiye'nin dört bir yanından toplam 145.000'den fazla öğrencinin heyecanla katıldığı sınava, veliler de yoğun ilgi gösterdi. Misafirlerimizi kampüs lobilerinde Doğa öğrencilerinin resim sergileri karşıladı. Dileyen veliler sınav süresince konferans salonlarında gerçekleşen okul tanıtım sunumlarına katıldı.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle Başarıyı ödüllendirmek en önemli sorumluluklarımızdandır. Bu yıl da 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen bursluluk sınavlarıyla, geçen yıllar, bu yıl ve önümüzdeki 5 yıl ile burs miktarımızı 125 milyona çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. Lüle, bursluluk sınavına yapılan rekor başvurudan memnun olduklarını belirtirken, “Akademik başarısını önemseyen, dünya standartlarında eğitim almak isteyen, burs benim hakkım diyen öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre başarılı öğrenciler %100'e varan eğitim bursundan faydalanacak ve Türkiye'nin en ayrıcalıklı eğitimiyle tanışacak.