DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji öğrencileri; 2017 Atatürk Kupası, İnönü Kupası ve TSYD Engel Atlama binicilik turnuvalarından kupa ve derecelerle döndüler.

ETİKETLER : binicilik eğitimi , doğa koleji başarı , inönü kupası , atatürk kupası , tsyd kupası

7-9 Temmuz tarihlerinde İstanbul Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen 2017 yılı Atatürk Kupası, İnönü Kupası, TSYD Kupası Engel Atlama yarışmalarında Doğa Koleji Binicilik Kulübü öğrencileri göğsümüzü kabarttı. Emir Çakır Acrudos isimli atıyla 105 cm'de İASK Kupası 2.si, Fırat Polat Banyul P isimli atıyla 100 cm FEI Classics Children Bronz Tour 1.si, Fatih Bora Tarhan Doldoer isimli atıyla 130 cm İnönü Kupası 6.sı oldu.

2015 yılı Balkan Şampiyonası 2.si öğrencimiz Şevval Er ise genç biniciler kategorisinin en prestijli müsabakası olan İnönü Kupası'nı Iq Van'teigenlo isimli atıyla kazanarak şampiyon olarak müsabakaları tamamladı. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.