DOĞA KOLEJİ EBEVEYN OKULU TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR! İKİNCİ DÖNEM BAŞLADI

21. yüzyılın çocuklarını yetiştirirken bu gelişim yolculuğunun en önemli parçası olan aileler de Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nda bir araya gelmeye devam ediyor.

ETİKETLER : teknoloji ve çocuk , üniversiteye giriş , aile okuryazarlığı , yeni nesil ergenlik , çocukla iletişimde oyun ve sanat , dendroloji , bülent sezgin , sait gürsoy

Türkiye’de eğitimin lideri olarak eğitim ve gelişim sorumluluğumuzu sadece öğrencilerimizle sınırlı tutmuyor ebeveynleri de destekliyoruz. Yıl sonuna kadar bir çok farklı kampüsümüzde, uzman akademisyenler önderliğinde yapılması planlanan Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nun birinci dönemi yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşti.  Doğa Koleji, Ebeveyn Okulu kapsamında ikinci dönemde de anaokulundan liseye kadar tüm yaş grubu ailelerini kapsayan seminerlerine devam ediyor.

Aile Tutumlarının Çocuğun Kişilik Gelişimine Etkisini” merak ediyor, “Kitaplarda Yazmayan Mutlu Çocuk Yetiştirme Formüllerini” sorguluyor, “Çocuğumu Ne Kadar Tanıyorum?” diyorsanız uzman akademisyen ve sürpriz yazarların katılacağı bu seminerlere yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Doğa Koleji Ebeveyn Okulu kapsamındaki seminer ve atölyeler kamuoyuna açık olup katılım ücretsizdir.

Detaylı bilgi ve katılım için tıklayınız...

doğa koleji ebeveyn okulu