9. DOĞA KOLEJİ HALK OYUNLARI ve DANS YARIŞMASI'NDA BÜYÜK FİNAL, LÜTFİ KIRDAR'DA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji kampüsleri arasında düzenlenen 9. Halk Oyunları ve Dans Yarışması'nın finali bu yıl da Lütfi Kırdar'da görsel bir şölene dönüştü.

ETİKETLER : halk oyunları , dans yarışması , doğa koleji halk oyunları ve dans yarışması , ali rıza lüle , sümer ezgü , cavit şentürk

Bu yıl Lütfi Kırdar Kongre Merkezi ve Sergi Sarayı'nda 9.su gerçekleşen Doğa Koleji Halk Oyunları ve Dans Yarışması finali bir yarışmadan öte görsel bir şölene dönüştü. 4 Mayıs'ta gerçekleşen büyük finalde Türkiye'nin dört bir yanından Doğa öğrencileri Lütfi Kırdar'da sahneye çıkmanın heyecanını yaşadı. Özgün koreografileri, etkileyici sahne, kostüm ve makyaj tasarımları ile öğrencilerimiz izleyenleri adeta büyüledi.

19 Kampüs, Muhteşem Jüri

Tüm yıl boyunca çalışan, bu gece için hazırlanan 19 Doğa Koleji kampüsü ekibi; halk oyunlarında Sümer Ezgü, Savaş Tuğsavul, Ahmet Turan Demirbağ, Şadiye Danacı, Deniz Danış, Umut Erdoğan ve Yiğit Hakan Ünlü, modern dansta ise Oktay Keresteci, Volkan Gülcan, Sibel Sürel, Hasan Yalnızoğlu ve Damla Ürk'ten oluşan muhteşem jürinin karşısına çıktı. Anadolu’nun her köşesinden gelen aileler de en az çocukları kadar gururlu ve heyecanlıydı. Birbirinden güzel kostümleri ile en iyi kareografi, en iyi sunum, geleneksellik, en iyi kostüm gibi pek çok kategoride ter döken öğrencilerimiz izleyenlere ve ailelerine keyifli ve gurur dolu saatler yaşattı. Muhteşem gecede Çekmeköy kampüsü öğrencilerimizin velileriyle hazırladığı özel gösteri ile Cavit Şentürk ve ekibinin sahnelediği horon gösterisi izleyenlerden tam not aldı. Gecede 150 yıllık el işlemesi halk oyunları kıyafetleri de sergilendi.

9. Doğa Koleji Halk Oyunları ve Dans Yarışması'nın finalinde halk oyunları kategorisinde Kütahya kampüsü birinci olurken ikincilik gururunu Alanya kampüsü ekibi yaşadı. Yakacık kampüsümüz ise üçüncülük kazandı. Modern Dans kategorisinde ise Ataşehir 2 kampüsü birinciliik, Hatay kampüsü ikincilik, Mersin kampüsü öğrencileri ise üçüncülük sevincini yaşadı. Muhteşem performansların ardından dereceye giren ekiplerimizin ödüllerini Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, Doğa Koleji yöneticileri, Sümer Ezgü ve jüri başkanları takdim etti.

Halk Oyunları Kategorisi Dereceleri
1. Kütahya Kampüsü