BURSLULUK SINAVI'NDA BİZİ TERCİH EDEN 211.572 ÖĞRENCİYE ve VELİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ!

Doğa Kolejinin, başarılı öğrencileri %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği 12-13 Ocak Bursluluk Sınavı rekor katılımla tamamlandı. Bursluluk Sınavı'nda bizi tercih eden 211.572 öğrenciye ve velilerine teşekkür ederiz.

ETİKETLER : özel bursluluk , eğitim bursu , doğa koleji burs , bursluluk sınavı başvuru , doğa koleji bursluluk sınavı ne zaman , kolej burs

Eğitimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle %100 oranına varan burs imkanı tanıyan Doğa Koleji’nin bursluluk sınavına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Doğa Koleji Bursluluk Sınavı ile başarıyı destekliyoruz! 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen ve iki gün süren sınav, Türkiye'nin dört bir yanındaki Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı olarak gerçekleşti.

4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf sonuçları için tıklayınız...

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'nı tercih eden ve başarı sağlayan 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri burslu okuma fırsatı elde edecek. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle; ‘Eğitim bursu, erken kayıtta indirim ve ödeme kolaylığı imkanlarıyla öğrencilerimizin ve velilerimizin daima yanındayız.’ dedi.

Sınava Rekor İlgi

Eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle hareket ederek başarılı öğrencilere burs desteğinde bulunan Doğa Koleji’nin, 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde Türkiye’deki tüm kampüslerinde uygulanan bursluluk sınavını; 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri olmak üzere toplam 210 bin öğrenci tercih etti. Cumartesi ve pazar günü 4 oturum olarak uygulanan sınavda başarı sağlayan öğrencilere %100 oranına varan burs imkanı sunulacak.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle: Bir çocuk her ne kadar zor şartlar ve imkansızlıklar içinde yaşıyor olsa da; aldığı eğitim ve kendine kattığı değerlerle hayatını değiştirebiliyor. İyi eğitim almış nesiller geleceğimizin teminatıdır. Bu nedenle biz de eğitim, azim ve sonunda gelen başarının gücüne inanıyor ve geleceğimizi emanet ettiğimiz genç nesillere desteğimizi esirgemiyoruz. Sınavda başarı sağlayan binlerce öğrenciye eğitimde fırsat eşitliği ilkesine dayanarak %100’e varan burs imkanı sağladık. Doğa Koleji öğrencisi olmak için gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyuyoruz’ dedi.

‘Daima Velilerimizin Yanındayız’

Merak eden, üreten, sorgulayan, problem çözen, girişimci ve sorumluluk alan bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini anlatan Genel Müdür Ali Rıza Lüle: ‘Eğitim bursu, erken kayıtta indirim ve ödeme kolaylığı imkanlarıyla velilerimizin daima yanında oluyoruz. Öğrencilerimizin proje üreten, yaratıcı, teknolojiyi takip eden ve yaratıcılığını kullanarak pratiğe dönüştürebilen bireyler olmaları için emek veriyoruz. Fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan doğru gelişimlerini sağlamak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz’ dedi.

Yüz binlerce öğrencinin katıldığı 12-13 Ocak Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve katılım için teşekkür ederiz.