DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ HAYVAN DOSTLARIMIZ İÇİN SEFERBER OLDU

Doğa Koleji öğrencileri ‘Bu dünya sadece bize ait değil!’ sloganıyla 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü coşkuyla kutladılar.

ETİKETLER : bir kap mutluluk , hayvan hakları günü , gökçer korkmaz , hayvan barınakları ziyareti , bir kap mutluluk , hayvan sevgisi , 4 ekim hayvan hakları

Bu yıl 5.si organize edilen Bir Kap Mutluluk yardım kampanyası kapsamında öğrencilerimiz, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü ile ilgili hazırladıkları pankartlarla sloganlarını atarak kampüslerinde “Hayvan Hakları Yürüyüşü” gerçekleştirdiler.

'Bir Kap Mutluluk' sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplanan yardımlar Türkiye genelinde 35 hayvan barınağındaki hayvan dostlarımıza ulaştırıldı. Proje ve etkinlikler ile dünyada yalnız olmadığımızı, hayvanların doğada bizler gibi yaşamaya hakları olduğunu, onların da hak ve özgürlükleri olduğunu öğrencilerimizle paylaştık. Kampüslerde yapılan etkinliklerde hayvan haklarını anlatan sinema filmleri ve sunumlar da öğrencilerimizle paylaşıldı. Türkiye'nin sevgi köpeği Max ve ünlü hayvansever Gökçer Korkmaz da Kurtköy Kampüsü'nde öğrencilerimizle bir araya geldi ve yürütülen çalışmalar hakkında öğrencilerimizle fikir alışverişinde bulundu.

Yardım projemize destek veren velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.