DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NUN İLK DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI, ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Bu yaz 18 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Okulu'nun birinci dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

ETİKETLER : yaz okulu , doğa spor okulu , makey makey , kodlama , yüzme dersi , buz pateni , kodlama , istanbul yaz okulu

Doğa Kolejinde 6-13 yaş arası öğrenciler için 18 kampüste düzenlenen yaz okulunun ilk dönemi coşkulu bir veda organizasyonu ile tamamlandı. 3 bini aşkın öğrencinin katıldığı yaz okulunda, İngilizce, robotik ve kodlama dersleri, binicilik, dağcılık, sanat atölyeleri ve spor aktiviteleri ile dolu bir yaz programı uygulandı. 18 Haziran'da başlayan ilk dönem programıyla yaz okulu öğrencilerimiz, yoğun İngilizce programı, robotik ve kodlama dersleri, sanat atölyeleri ve spor aktiviteleri ile dolu dolu bir ay geçirdi.

Rekor sayıda katılımla 13 Temmuz'da tamamlanan ilk döneme öğrencilerimiz güzel bir yaz partisi ve sertifika töreniyle veda etti. Sertifika töreni öncesi düzenlenen makey makey atölyeleri, kids athletics, survivor yarışmaları, sanat etkinlikleri ve yarışmalarla öğrencilerimiz eğlenceli saatler geçirdi.

Her yaş grubuna uygun yaklaşım özellikleriyle donatılmış, eğlenceli İngilizce programı 1. sınıftan, 8. sınıfa kadar tüm seviyelerde haftada 10 ders saat olarak uygulandı. Programda, dinlediğini-okuduğunu anlama, sözlü iletişim, konuşma ve yazma eğitimleri alanında tecrübeli öğretmenlerle gerçekleştirildi.

16 Temmuz'da başlayan ikinci dönem için kontenjanlarımız dolmuştur. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.