DOĞA KOLEJİ YAZ OKULUNUN İLK DÖNEMİ SERTİFİKA TÖRENİYLE TAMAMLANDI!

8 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Spor Okulu'nun ilk dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

ETİKETLER : yaz okulu , doğa spor okulu , makey makey , kodlama , yüzme dersi , buz pateni , kodlama

Doğa Kolejinde 6-13 yaş arası öğrenciler için 8 kampüste düzenlenen yaz okulunun ilk dönemi başarıyla tamamlandı. Yoğun İngilizce programı, robotik ve kodlama dersleri, sanat atölyeleri ve spor aktiviteleri ile dolu dolu geçen yaz programının ilk dönemi 12 Haziran'da başlamıştı. Rekor sayıda katılımla 7 Temmuz'da sonlanan ilk döneme öğrencilerimiz güzel bir yaz partisi ve sertifika töreniyle veda etti.

Öğrencilerimizin akademik, sanatsal ve sportif alanlarda birçok kazanımlar elde ettikleri, eğlence ve coşku dolu yaz okulumuzun ikinci dönemi 10 Temmuz'da başladı.