DOĞA ÖĞRENCİLERİNDEN WUSHU’DA ÜSTÜN BAŞARI!

20-25 Aralık 2015 tarihlerinde Antalya WOW Kremlin Palace'da yapılan Türkiye Wushu Şampiyonası'nda Doğa Okulları’nı temsil eden öğrencilerimiz dört 1.'lik, üç 3.'lük ile toplam 7 madalya kazanmayı başardı.

ETİKETLER : wushu , spor , başarı , antalya , wow kremlin palace , şampiyona , mehmet batuhan şengün , yiğit efe yaşar , deniz yılmaz

Öğrencilerimizden Mehmet Batuhan Şengün Yin Zhao Quan ve 1.Set Jian shu dallarında 1. olurken, 1.Set Chang Quan kategorisinde 3.'lük elde etti. Yine öğrencilerimizden Yiğit Efe Yaşar, Louhan Quan ve Mei Hua Dao stillerinde 1. olurken 32 Form Dao Shu ve Qiang Shu dallarında 3.'lük elde etti.

İki Dünya Şampiyonası ve bir Avrupa Şampiyonası'nın yapılacağı 2016 yılına girerken Antrenör Deniz Yılmaz nezaretinde çalışmalarına devam eden sporcularımız başarılı performanslarıyla göz doldurdu.

DOĞA ÖĞRENCİLERİNDEN WUSHU’DA ÜSTÜN BAŞARI!.