DOĞA KOLEJİ, 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNİ TEOG’A HAZIRLIYOR!

Doğa Koleji, 8. sınıf öğrencilerini TEOG’a hazırlıyor. Dershane deneyimli ve alanında uzman öğretmen kadrosu ile cumartesi günü yapılacak hazırlık kursu 20 Eylül'de başlıyor.

ETİKETLER : TEOG , 8. Sınıf , kurs , hazırlık , eğitim

Her Cumartesi günü 8 saat düzenlenen TEOG hazırlık kursu, hafta içi yapılacak online ders tekrarı ve etütlerle zenginleştiriliyor. Cumartesi günü 09.00’da başlayacak hazırlık kursu 15.40’da sona erecek ve TEOG sınavını içeren tüm branşları kapsayacak.

Sınıf Düzeyi: 8. Sınıf
Minimum Öğrenci Sayısı: 20
Haftalık Ders Saati: 8 saat
Toplam Eğitim Süresi: 34 Gün
Eğitim Ücreti: 300 TL

TEOG’a Hazırlık Kursuna Başvurmak için Tıklayınız...

TEOG Kursu Katılım Kuralları

• Minimum öğrenci sayısına ulaşmayan TEOG merkezinde eğitim programı açılmaz.
• Kurs cumartesi günü yapılır. Sömestri tatilinde eğitim programı ilk hafta içi devam eder.
• Öğrenci dilediği TEOG merkezinde kursa katılabilir.
• TEOG hazırlık kursu ücreti yıllıktır. Bir defaya mahsus olmak üzere tahsil edilir.

Eğitim Ücreti

TEOG’a hazırlık kursunun ücretini; dekont bilgilerinde Öğrencinin Adı Soyadı / Öğrenim Gördüğü Kampüsü / TEOG bilgisine yer vererek aşağıdaki hesap numarasına yatırmayı unutmayınız.

HESAP ADI: ASİST ÖĞRETİM KURUMLARI A.Ş.
BANKA ADI: GARANTİ BANKASI ŞİRİNEVLER ŞUBESİ
IBAN NUMARASI: TR530006200018700006296072

Not: Lütfen dekontun bir örneğini öğrencinin eğitim gördüğü kampüs yönetimine teslim ediniz. Son başvuru tarihi 12 Eylül 2014'dür.