DOĞA OKULLARI AUSTIN/TEXAS’TAKİ SXSWedu KONFERANSINDA

Doğa Okulu t-MBA Austin, Texas’taki dünyanın en büyük eğitim etkinliklerinden biri olan SXSWedu konferansında yer alıyor.

ETİKETLER : SXSWedu , khable strong incubator , gatr foundation , t-mba , öğrenci meclisi , melis ayuğur , michael strong

SXSWedu, farklı altyapılara sahip ilgi sahibi kişileri eğitimdeki yenilikleri keşfetmeye teşvik eden bir konferans olma özelliğine sahip. t-MBA Öğrenci Meclisi Uluslararası İlişkiler Başkanı Melis Ayuğur, bu etkinlikte 70.000’in üzerinde Doğa Okulu öğrencisini gururla temsil ediyor.

t-MBA ekibi ilk gününde yazar ve ünlü sosyal girişimci Michael Strong ile görüştü. Strong ayrıca t-MBA Uluslararası Proje Yarışmasının aktif jürilerinden biridir. Görüşme sırasında Strong, t-MBA’in girişimcilik ilkelerinden çok etkilendi ve t-MBA ekibini her bir öğrencisine özel eğitim veren girişimcilik okulu olan Khable Strong Incubator’a davet etti.

Ayuğur’un Khabele Strong Incubator öğrencilerine yaptığı sunum ise oldukça başarılı geçti. Bu yenilikçi Amerikan okuluna yapılan ziyaretten sonra ekibimiz SXSWedu Konferansı'na katıldı ve günü Gates Foundation’un ev sahipliği yaptığı network toplantısıyla kapattı. t-MBA ekibinin önümüzdeki günlerde kazanacağı başarıları görmeyi dört gözle bekliyoruz.