DOĞA OKULLARI BİNİCİLİK KULÜBÜ BAŞARIYA DOYMUYOR!

Doğa Okulları Binicilik Kulübü öğrencileri ve antrenörleri 19-23 Ekim tarihleri arasında başarılarıyla göğsümüzü kabarttı!

ETİKETLER : binicilik eğitimi , Doğa Koleji Binicilik Kulübü , Doğa Koleji spor başarıları , pony şampiyonası , pony antrenörleri konferansı

Doğa Binicilik Kulübü öğrencileri, iki ayrı şampiyonada aldıkları derecelerle başarılı bir sezonun habercisi oldular.

20-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Pony Şampiyonası’nda öğrencimiz Selin Akoral PI Kupası'nda 2. olurken, Azra Kayra Küçükçalık PII Türkiye 6.'sı oldu. Aynı şampiyonada mücadele eden öğrencimiz Ömer Çelikten 7. olarak turnuvayı tamamladı.

Equifin Türkiye Şampiyonası'nda Gurur Tablosu

Yine 23 Ekim'de düzenlenen Equifun Türkiye Şampiyonası'nda ise Bronz Seviyede En İyi Pozisyon 3.'lük ödülünü Ödel Çakır, Gold Seviye Sırık En İyi Zaman 3.'lük ödülünü Selin Akoral kazandı. Gold Seviye Atlama En İyi Zaman 2.'lik ve Gold Seviye Sırık En İyi Pozisyon 2.'lik ödülüne ise yine öğrencimiz Zeynep Türkel layık görüldü. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Doğa'da Eğitim Sürekli Yenileniyor!

Yeni sezona binicilik antrenörlerimiz de hızlı bir başlangıç yaptı. 19- 23 Ekim tarihleri arasında Kemer Golf& Country Clubta gerçekleşen Pony Antrenörleri Konferansı'na katılan antrenörlerimiz Çocuklar ve Pony teması çerçevesinde 5 günlük bir eğitim aldı. Tüm antrenörlerimiz konferans ve eğitimleri başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

Yeni dönemde tüm öğrenci ve antrenörlerimize başarılar dileriz!