DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİSİNDEN BİNİCİLİKTE BALKAN ŞAMPİYONLUĞU

‘Yeni Nesil Eğitim’le geleceğin tam donanımlı nesillerini yetiştiren Doğa Okulları, sporda önemli bir başarı daha kazandı.

ETİKETLER : binicilik kulübü , engel atlama balkan şampiyonası , can yaran , doğa okulları binicilik kulübü , binicilik eğitimi , binicilik milli takım

Romanya’da 1-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 2016 Engel Atlama Balkan Şampiyonası’nda Doğa Okulları öğrencisi Can Yaran’ın da yer aldığı Yıldız Milli Takım, Türkiye’yi başarıyla temsil etti. Can Yaran, Taha Yedikardeş, İpek Demirci ve Emre Gür’den oluşan Yıldız Milli Takımı, altın madalya kazanarak Balkan Şampiyonu oldu.

Doğa Okulları’nın Binicilik Kulübü’nün yer aldığı kampüslerinde küçük yaşlardan itibaren binicilik eğitimi alan Doğa öğrencilerinin, ulusal ve uluslararası yarışmalarda çok sayıda şampiyonluğu bulunuyor. Öğrencimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.