DOĞA OKULLARI SAMSUN KAMPÜSÜNDE BASKETBOL COŞKUSU

Doğa Okulları Samsun Kampüsü'nde basketbol dolu bir gün yaşandı.

ETİKETLER : samsun doğa , anadolu efes , feyze feredenci , doğuş balbay , basketbol semineri

Doğa Okulları Spor Bölüm Başkanı Emin Serkan Ulusoy yönetiminde, Anadolu Efes altyapı antrenörü ve eski milli basketbolcularımızdan Erdal Bibo ile yine eski basketbolculardan Murat Mermi okulumuzun konuğu oldular. Basketboldan eğitime, sanattan bilime pek çok konunun konuşulduğu organizasyonda konuklarımız ve öğrencilerimiz keyifli saatler geçirdi.

Öğrencilerle yapılan 3 sayı atış yarışması büyük bir heyecana sahne oldu. Konuklarımızın kimya laboratuvarında yaptığı deney de görülmeye değerdi. Doğa Okulları Kampüsleri arası yapılan TEOG sınavında birinci olan öğrencimiz Feyza Feredenci’ye Anadolu Efes basketbol takım kaptanı Doğuş Balbay’ın forması hediye edildi.

Değerli konuklarımıza ve organizasyonda emeği geçen yöneticilerimize teşekkür ederiz.