DOĞA OKULLARI WUSHU TAKIMINDAN 2013'TE 14 MADALYA DAHA

3-7 Temmuz tarihleri arasında Ordu Kemal Yazıcı Spor Kompleksi’nde yapılan Minik ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda 14 Madalya daha alan Doğa Okulu Wushu Takımı İlk senede toplam 37 madalyaya ulaşmış oldu.

ETİKETLER : wushu , başarı , madalya , spor , şampiyonluk

Türkiye Wushu Federasyonu Teknik Kurul üyesi  Antrenör Deniz Yılmaz yönetimindeki takımımız, şampiyonaya 13 sporcu ile katıldı. Ordu’da yapılan Şampiyona'da Mehmet Batuhan  Şengün - Jianshu, Baran Dinler - Nandao, Ahmet Utku Saraç - Daoshu ve Yiğit Ege Kuplay - Wubuquan kategorilerinde 1. , Başak Baripoğlu - Qiangshu, Deniz Kemal Dinler - Nandao ve Çağhan Ilgar Avcıoğlu - Nanquan kategorilerinde 2. , Mehmet Batuhan Şengün - Changquan, Irmak Eyilik -Qiangshu, Baran Dinler - Nanquan, Yiğit Efe Yaşar - Daoshu, Lara Öztürk - Qiangshu ve Deniz Kemal Dinler - Nanquan  kategorilerinde 3.oldular. İlk şampiyonalarına katılan Kerem Uğraş, Mehmet Ali Kuplay ve Mümin Kızmaz da başarılı performanslarıyla göz doldurup takımın yeni madalya umutları olacaklarını gösterdiler. Ulusal ve uluslararası şampiyonalara ilk kez bu yıl katılan Doğa Okulu Wushu Takımı, aldığı çok sayıda derece ve ilk senede Mehmet Batuhan Şengün'le Milli takım başarısı elde ederek yükselen bir grafik çizmiş oldu. Bu başarıların sahibi sporcularımızın en büyük destekçisi ise hiçbir şampiyonada çocuklarını yalnız bırakmayan aileleri. Ordu’daki şampiyonaya  21 kişilik kafile ile katılan Doğa Koleji Wushu ailesine Türkiye Wushu Federasyon Başkanı Abdurrahman Akyüz açılış konuşmasında katkıları için  bizzat teşekkür etti.