DOĞA'DA KARİYER GÜNLERİ ADANA'DA BAŞLADI

Her yıl lise öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamaları yapmalarına destek olmak amacıyla düzenlediğimiz Kariyer Günleri Adana kampüsümüzde düzenlendi.

ETİKETLER : kariyer günleri , üniversite tanıtımları , doğa koleji kariyer günleri , doğa anadolu lisesi rehberlik , lise rehberlik , lisede kariyer

Adana Doğa Anadolu Lisesi Rehberlik biriminin organize ettiği  "Doğa'da Kariyer Günleri" 18 Nisan Perşembe günü Osmaniye kampüsümüz ve Lokman Hekim Anadolu Lisesi katılımıyla Adana kampsümüzde gerçekleştirildi.

Kariyer Günü, Bahçeşehir Üniversitesi Öğrenci Kaynakları Direktörü Eray MAZANOĞLU’nun öğrencilerimizle yaptığı konferans ile başladı.
Üniversitelerin tanıtım stantlarını gezerek kariyer hedeflerini belirlemek isteyen gençlerimiz stantlardaki öğretim görevlilerinden üniversite ve bölümleri hakkında bilgi aldılar. Ardından öğrencilerimiz  Uçak Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Tıp, Diş Hekimliği, İletişim, İşletme, Beslenme ve Diyetetik, Hukuk, Gastronomi ,Uluslararası Ticaret ,Mimarlık ,İç Mimarlık bölümlerinin tanıtıldığı kariyer odalarında alanında uzman kişilerden meslekler hakkında bilgi alma fırsatı yakaladılar.

Kariyer Odası Konuklarımız,

Tıp Bölümü,  Öğr.Gör.Dr.Anıl TANBUROĞLU