DOĞA'NIN MUCİTLERİ OYLARINIZI BEKLİYOR!

Samsung Geleceğin Mucitleri yarışmasında 2 öğrencimiz büyük finalde yarışıyor. Kazananı belirlemek için düzenlenen ve genel değerlendirmeye katkısı olacak olan halk oylaması başladı.

ETİKETLER : samsung geleceğin mucitleri , mucit yarışması , proje yarışması , kids tv , doğa koleji başarı , ayşegül çelik , yahya uyrum , bilim projesi

Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin kültür bilincine sahip, bilime ve sanata önem veren yaratıcı ve evrensel bir kuşak için Samsung ve Multi Channel Developers işbirliğiyle başlattığı “Samsung Geleceğin Mucitleri” bilim yarışmasında 2 öğrencimiz büyük finalde yarışıyor.

‘Samsung Geleceğin Mucitleri’ yarışmasında, İzmir Bornova Kampüsü 7. sınıf öğrencisi Ayşegül Çelik, hazırladığı ‘Gaz Alarmında Tam Güvenlik’ projesiyle ve Mavişehir 2 Kampüsü öğrencilerimizden Yahya Uyrum "Çamaşırlozet" projesiyle büyük finalde yarışıyor. Multi Channel Developers Halk Oylaması’na katılan projelerimiz tüm Türkiye tarafından oylanacak ve yarışmada ilk üç finalist belirlenecek.

Öğrencilerimizin projelerini görmek ve yarışmada oy kullanmak için tıklayınız...