ÖĞRENCİMİZ GÖKSU YEŞİLDAĞ'A TÜRK KALP VAKFINDAN "İYİ KALPLİ OL" ÖDÜLÜ

29. Kalp Haftasında “İyi Kalpli Ol Ödülü” Doğa Koleji Mersin Kampüsü öğrencilerimizden Göksu Yeşildağ’ın oldu.

ETİKETLER : türk kalp vakfı , iyi kalpli ol ödülü , sosyal sorumluluk , mersin doğa , göksu yeşildağ , yardım kampanyası

Yıllardır Kalp damar hastalıklarına karşı farkındalık yaratmak ve de koruyucu hekimlik hizmeti verebilmek için çalışan Türk Kalp Vakfının her yıl 12-18 Nisan Kalp Haftasında düzenlediği  “İyi Kalpli Ol" ödül töreninde Mersin kampüsü öğrencilerimizden Göksu Yeşildağ da ödüle layık görüldü. Göksu Yeşildağ, kayak yarışmasında kazandığı para ödülü ile Mersin'in Mut ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere bot alarak onları mutlu etmişti. Göksu’nun yaptığı bu iyiliğe ise Türk Kalp Vakfı kayıtsız kalmayarak onu “İyi Kalpli Ol” ödülü ile taçlandırdı.

TKV'nin gelenekselleşen “İyi Kalpli Ol" ödülüne şimdiye kadar sanat, spor ve iş dünyasından birçok kişi layık görüldü. Güler Sabancı, Türkan Sabancı, Turgut Özakkman,, Köksal Toptan gibi isimler sosyal sorumluluk projeleri ve ihtiyaç sahibi kişilere yaptıkları yardımlarla bu ödüle layık görüldü.  Göksu Yeşildağ’ın küçük yaşına karşın kendi yaşıtlarına bot alarak onları mutlu etmesi herkes tarafından alkışlanarak ödüle layık görüldü. Velimiz Ahmet Yeşildağ, oğluyla gurur duyduğunu belirterek, bu davranışın herkese örnek olması gerektiğini vurguladı.

Öğrencimiz mutluluğunu şu sözlerle ifade etti;

“Sadece ben değil, herkes kazandığı ödülleri paylaşmalı ve insanları mutlu etmeli. Öğrenci arkadaşlarımın mutluluğu benim mutluluğum. Yine olsa aynı şeyi yapardım. Herkesi iyi kalpli olmaya ve toplumdaki sorunlara duyarlı olmaya çağırıyorum.”