d'TEENS TALK İNGİLİZCE MÜNAZARA TURNUVASI 12-13 MAYIS'TA ACIBADEM KAMPÜSÜNDE

Doğa Koleji Lise İngilizce Bölümü tarafından 2 yıldır düzenlenen d’Teens Talk İngilizce Münazara Turnuvası 12-13 Mayıs tarihlerinde Acıbadem kampüsünde Doğa liselerinden 46 takımın katılımı ile gerçekleşiyor.

ETİKETLER : d'teens talk , ingilizce , münazara , doğa liseleri ingilizce eğitimi , yabancı dil eğitimi , acıbadem doğa

Her kademede ve yaş grubunda yabancı dil eğitimine önem veren Doğa Koleji, lise kademesinde gelenekselleşen d'TEENS Talk Münazara Turnuvası ile öğrencilerin İngilizce dil kullanım becerilerinin geliştirilmesini sağlarken, yaşantılarını ve olayları sorgulamalarına, analiz etmelerina, empati kurmalarına ve kendilerini en doğru ve hızlı şekilde ifade etmelerine destek oluyor. Hayatlarının her evresinde sorun ve sorulara yaklaşımlarında kavgacı değil, yapıcı, sorgulayıcı ve yaratıcı olmaları, farklı bakış açıları kazanabilmeleri için düzenlenen bu yılki turnuva 12-13 Mayıs tarihlerinde Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü'nde gerçekleşecek.

Farklı kampüslerden 46 takımın katılacağı turnuvada tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.